Můžete pohodlně z domova objednat online na našem eshopu ZDE.
Jste-li majitelem, či provozním restaurace, hospůdky, pivotéky, obchodu, benzinové pumpy a máte zájem prodávat naše piva, neváhejte kontaktovat našeho obchodního zástupce Jiřího Kyjovského na emailu kyjovsky@kyjovsky-pivovar.cz nebo na tel. +420 777 314 436.
Leden - GLADIÁTOR - Doppelbock 19 % hm. (spodně kvašené)
Únor - ČERNÁ MAMBA – Wood Aged Stout 12 % hm. (svrchně kvašené)
Březen - ZELENÉ – míchaný nápoj z piva 12 % hm. (spodně kvašené)
Duben - ESKYMÁK - Cold IPA, světlé 14 % hm. (svrchně kvašené)
Květen - ŽÍTEK, světlý žitný ležák 11 % hm. (spodně kvašené)
Červen - SUMMER ALE – American Pale Ale, plné pivo 11 % hm. (svrchně kvašené)
Červenec - SUMMER ALE – American Pale Ale, plné pivo 11 % hm. (svrchně kvašené)
Srpen - SUMMER ALE – American Pale Ale, plné pivo 11 % hm. (svrchně kvašené)
Září - SVATOVÁCLAVSKÝ LEŽÁK, světlý ležák 12 % hm. (spodně kvašené)
Říjen - KOCOUR - Milkshake IPA, světlé 15 % hm. (svrchně kvašené)
Listopad - SVATOMARTINSKÉ BÍLÉ - pšeničné pivo 11 % hm. (svrchně kvašené)
Prosinec - VÁNOČNÍ - Vídeňský styl, polotmavé silné pivo 14 % hm. (spodně kvašené)
PIVA CELOROČNÍ PRODUKCE
KATEŘINA – žitné výčepní pivo 10 % hm.
VÝČEPNÍ PIVO, SVĚTLÉ, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTOVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, žitný slad, upravený chmel
Alkohol 4,0 % obj.
Hořkost: 24 IBU
Pro žito je typické, že se jedná o chuťově velmi výraznou obilninu. Charakteristická chuť žitného piva vede k lehké a osvěžující povaze, která je vyvážena chmelovou hořkostí. Pěna žitného piva je hustá a smetanová.
Hodí se k pečeným žebrům.
JEDENÁCTKA - ležák 11 % hm.
LEŽÁK, SVĚTLÉ PIVO, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTOVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, žitný slad, upravený chmel
Alkohol 4,3 % obj.
Hořkost: 30 IBU
Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele.
Hodí se k hovězímu guláši.
KYJOVSKÝ PRÉMIOVÝ LEŽÁK 12 % hm.
LEŽÁK, SVĚTLÉ PIVO, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTOVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, upravený chmel
Alkohol 4,5 % obj.
Hořkost: 35 IBU
Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním dekokčním způsobem rmutování. Pětitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost českých žateckých chmelů.
Hodí se k vepřovému se zelím a s knedlíkem.
MOSAIC – American Pale Ale 13 % hm.
SILNÉ PIVO, SVĚTLÉ, SVRCHNĚ KVAŠENÉ, NEFILTOVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, pšeničný slad, upravený chmel
Alkohol 5,2 % obj.
Hořkost: 40 IBU
Americký světlý ale se stal ikonou řemeslných pivovarů v Americe v osmdesátých letech. Vyniká výraznou hořkou chutí, která je pro tento pivní styl typická, stejně jako výrazná chmelová vůně chmelu Mosaic, jehož hořkost postupuje od prvního doušku po poslední lok.
Hodí se k pikantním pokrmům a burgerům.
VILÍK – medové pivo 12 % hm.
OCHUCENÉ PIVO, SVĚTLÉ, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTOVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, med, upravený chmel
Alkohol 4,5 % obj.
Hořkost: 35 IBU
Klasický, na dva rmuty uvařený, ležák v kombinaci s kyjovským medem. Výsledkem je pivní lahůdka s příjemnou medovou barvou a chutí, která je předurčena k přátelskému posezení.
Hodí se k praženým mandlím.
PIVA PŘÍLEŽITOSTNÉ PRODUKCE
JANEK – tmavý ležák 12 % hm.
LEŽÁK, TMAVÉ, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, upravený chmel
Alkohol 4,4 % obj.
Hořkost: 30 IBU
Janek je tmavý ležák českého typu uvařený tradičním způsobem. Uvařen byl ze šesti druhů sladů. Plnější sladové tělo vybízí k opětovnému napití. Má vyváženou hořkost a střední říz. Díky dlouhému zrání v ležáckých sklepích vyniká jemná chuť kávy a čokolády.
Tmavý ležák doporučujeme k pečeným masům a čokoládovému brownies.
MATA HARI – Berliner Weisse Style 10 % hm.
ATYPICKÝ PIVNÍ NÁPOJ, SVĚTLÉ, SVRCHNĚ KVAŠENÉ, NEFILTOVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, pšeničný slad, ječný slad, ovoce, upravený chmel
Alkohol 4,0 % obj.
Hořkost: 4 IBU
Mata Hari se proslavila jako slavná dvojitá agentka. Stejně tak piva typu Berliner Weisse si získávají svůj věhlas díky dvojímu kvašení, které při výrobě probíhá. Jedním typem je klasické alkoholové kvašení – činností kvasinek vzniká alkohol. Druhým typem je mléčné kvašení – bakterie Lactobacillus delbrueckii vytváří kyselinu mléčnou. Výsledkem je živé, řízné a svěže kyselé pivo s vůní ovoce, na kterém dozrává. Přestože výroba i chuť tohoto pivního speciálu působí velmi netradičně, tak se nejedná o žádnou novinku. Již Napoleon tento pivní styl označil za šampaňské severu!
Hodí se k letním salátům, případně jako netradiční slavnostní přípitek.
PIVNÍ SPECIÁL NA LEDEN
GLADIÁTOR - Doppelbock 19 % hm.
SILNÉ PIVO, SVĚTLÉ, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, upravený chmel
Alkohol 9,0 % obj.
Hořkost: 50 IBU
Doppelbock „dvojitý kozel" je pivo zlaté barvy, jehož předností je výrazná chuť sladu. Chmel velmi pozvolně doznívá. Výrazné tóny chuti nenechají pochybovat o vysokém obsahu alkoholu tohoto pivního speciálu. Tento "tekutý chléb" vařili již od 18. století mniši v Bavorsku k překonání čtyřicetidenního půstu před Velikonocemi.
Gladiátor se hodí k vepřové pečeni nebo ke kachně.
PIVNÍ SPECIÁL NA ÚNOR
ČERNÁ MAMBA – Wood Aged Stout 12 % hm.
PLNÉ PIVO, TMAVÉ, SVRCHNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, pražený ječmen, upravený chmel
Alkohol 4,5 % obj.
Hořkost: 37 IBU
Stout barikovaný na dubovém dřevě, které předtím bylo v dlouhém kontaktu s whisky. Tím získalo toho pivo ve vůni tóny vanilky i samotné whisky. Je to tmavé pivo s výraznou plnou chutí, která byla vyladěna pomocí osmi druhů sladů. Pražený ječmen dodává čokoládové tóny a zároveň temně hnědou pěnu. Hořkost je zvolena tak, aby nepřekryla, ale naopak doplnila charakter tohoto jedinečného Stoutu.
Černá Mamba se hodí k burgeru, steakům a čokoládovým dezertům.
PIVNÍ SPECIÁL NA BŘEZEN
ZELENÉ – 12 % hm.
MÍCHANÝ NÁPOJ Z PIVA, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, upravený chmel, extrakt z kopřiv (přírodní aroma, měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů, kurkumin)
V České republice je již dlouholetou tradicí zajít si na Zelený čtvrtek na zelené pivo. A protože tradice velí dát přednost zelené barvě, připravili jsme pro tuto příležitost náš Zelený speciál, který e obarven extraktem z kopřiv. Chmel a kopřiva jsou botanicky příbuzní a také jejich aroma v pivu se vzájemně doplňuje.
Hodí se k pečeni se špenátem.
PIVNÍ SPECIÁL NA DUBEN
ESKYMÁK - COLD IPA - 14 % hm.
SILNÉ PIVO, SVĚTLÉ, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, rýžové vločky, upravený chmel
Cold IPA patří mezi nejnovější pivní styly. Pochází z USA. Odlišností tohoto pivního stylu je, že se kvasí „ležákovými" kvasinicemi, tedy kvasnicemi spodního kvašení. Ve složení najdete rýžové vločky za účelem suchého charakteru a velmi světlé barvy. Samozřejmostí je intenzivní chmelová vůně.
Hodí ke se steakům a salátům.
PIVNÍ SPECIÁL NA KVĚTEN
ŽÍTEK – žitný ležák 11 % hm.
LEŽÁK, SVĚTLÉ PIVO, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTEROVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, žitný slad, upravený chmel
Alkohol 4,3 % obj.
Hořkost: 32 IBU
Pro žito je typické, že se jedná o chuťově velmi výraznou obilninu. Charakteristická chuť žitného piva vede k lehké a osvěžující povaze, která je vyvážena chmelovou hořkostí. Pěna žitného piva je hustá a smetanová.
Hodí se k pečeným žebrům.
PIVNÍ SPECIÁL NA ČERVEN AŽ SRPEN
SAMMER ALE – American Pale Ale 11 % hm.
PLNÉ PIVO, SVRCHNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, ovesné vločky, upravený chmel
Alkohol 3,4 % obj.
Hořkost: 28 IBU
Od prvního do posledního doušku je toto pivo učiněné osvěžení. Je toto pivo ideální pro horké letní dny. Výrazné chmelové aroma a vyšší říznost zajišťující ideální letní osvěžení.
Doporučujeme k lososu, lehkým salátům.
PIVNÍ SPECIÁL NA ZÁŘI
SVATOVÁCLAVSKÝ LEŽÁK 12 % hm.
LEŽÁK, SVĚTLÉ PIVO, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječné slady, upravený chmel
Alkohol 4,5 % obj.
Hořkost: 40 IBU
Slavnostní český ležák uvařený tradičním způsobem na tři rmuty. Zrál devět týdnů do plné chuti. Vyniká kořeněnou vůní a jemnou hořkostí. Kníže Václav se již od 14. století považuje za patrona sládků a českého piva.
Hodí se k vepřové pečeni.
PIVNÍ SPECIÁL NA ŘÍJEN
KOCOUR - MILKSHAKE IPA - 15 % hm.
SILNÉ PIVO, SVĚTLÉ, SVRCHNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, pšeničný slad, ovesné vločky, upravený chmel, laktóza
Milkshake IPA nadchne všechny ty, kdo i u intenzivně chmelených piv preferují chuť do sladka. Klasický zákal v kombinaci s laktózou tvoří ve výsledku krásně lahodné pivo s jemným a krémovým tělem.
Hodí se k pečenému kuřeti.
PIVNÍ SPECIÁL NA LISTOPAD
SVATOMARTINSKÉ BÍLÉ – pšeničné pivo 11 % hm.
PLNÉ PIVO, SVĚTLÉ, SVRCHNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, pšeničný slad, ječný slad, upravený chmel
Alkohol 4,3 % obj.
Hořkost: 19 IBU
Pšeničné bílé pivo má u nás dlouhou historii. V 15. a 16. století bylo dokonce pivem nejrozšířenějším, a proto se České země nazývaly krajinou bílého piva. Název bílé pivo je odvozen od netypických bílých kroužků, vznikajících v kvasné kádi. Pšeničné pivo se vyznačuje typickým zákalem a nízkou hořkostí. Ve vůni nalezneme tóny banánu a hřebíčku.
Hodí se k barbecue a pečenému kuřeti, rizotům a rybím specialitám.
PIVNÍ SPECIÁL NA PROSINEC
VÁNOČNÍ – Vídeňský speciál 14 % hm.
SILNÉ PIVO, POLOTMAVÉ, SPODNĚ KVAŠENÉ, NEFILTROVANÉ, NEPASTERIZOVANÉ
Složení: pitná voda, ječný slad, upravený chmel
Alkohol 6,0 % obj.
Hořkost: 35 IBU
Tento druh piva přišel na svět roku 1840 díky známému vídeňskému pivovarníkovi Antonu Dreherovi, který použil na výrobu tohoto piva speciální vídeňský slad. Výsledkem je pivo sametově hebké s příjemným kořeněným dozníváním.
Hodí se k barbecue a pečenému kuřeti.
PO-ČT | 11:00-22:00 |
PÁ-SO | 11:00-24:00 |
NE | 11:00-21:00 |
PO-SO | 07:00-22:00 |
NE | 07:00-21:00 |
Pouze telefonicky |