Kyjovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici vaření piva v Kyjově, jehož počátky se datují do první čtvrtiny šestnáctého století a které se v různých podobách zachovalo až do šedesátých let století minulého.
Pivo vaříme dle ověřených technologických postupů z nejlepších surovin, které čeští a moravští zemědělci, sladovníci a chmelaři nabízí. Piva u nás vyrobená jsou spodně kvašená plzeňského typu, svrchně kvašená a tmavá piva bavorského typu.
Všechna naše piva jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Mají tedy přirozený jemný zákal, který tvoří zdraví velmi prospěšné kvasinky.
Každý měsíc (kromě letních měsíců) také nabízíme pivní speciály.
Věřím, že Vám bude pivo chutnat.
Dej Bůh štěstí.
Monika Tuhá
Sládková
PO-ČT | 11:00-22:00 |
PÁ-SO | 11:00-24:00 |
NE | 11:00-21:00 |
PO-SO | 07:00-22:00 |
NE | 07:00-21:00 |
Pouze telefonicky |