Výroba piva

Jak vyrábíme naše kyjovské pivo

Kyjovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici vaření piva v Kyjově, jehož počátky se datují do první čtvrtiny šestnáctého století a které se v různých podobách zachovalo až do šedesátých let století minulého. 

Pivo vaříme dle ověřených technologických postupů z nejlepších surovin, které čeští a moravští zemědělci, sladovníci a chmelaři nabízí. Piva u nás vyrobená jsou spodně kvašená plzeňského typu, svrchně kvašená a tmavá piva bavorského typu.

Všechna naše piva jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Mají tedy přirozený jemný zákal, který tvoří zdraví velmi prospěšné kvasinky.

Každý měsíc (kromě letních měsíců) také nabízíme pivní speciály.

 

Věřím, že Vám bude pivo chutnat.

Dej Bůh štěstí.

Monika Tuhá
Sládková

Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Upravit nastavení Odmítnout vše Povolit vše

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít