Restaurace +420 778 547 850 Hotel +420 518 614 313

Houby a brambory jaké jste ještě nejedli

22Zář

Vážení hosté Kyjovského pivovaru, rádi bychom vás pozvali na další gastronomický víkend z našeho kulinářského kalendaře. Tentokrát Vám nabídneme speciality s houbami a bramborami. Brambory od dob Kryštofa Kolumba u nás opravdu zdomácněly a máme je rádi v mnoha úpravách. Houby jsou českou specialitou a houbaření národním sportem. 
Přijďte tedy ochutnat co si pro vás náš šéfkuchař Arnošt Vaverka připravil. 

Menu

Poctivá bramboračka s lesními houbami a zakysanou smetanou

Brambora pečená v alobalu plněná směsí z lesních hub

Houbové karbanátky na liščím ragú

Houbové krupoto s grilovanou vepřovou panenkou a bramborami ve slanině

Zapečené lesní hřiby a tagliatelle s uzeným sýrem

Liščí klobása / bramboráková klobása na liščím lůžku /

Houbový salát s Enoki houbami, pečenými bramborovými soklíky a kuřecími medailonky

Rezervace ubytování
+420 518 614 313
Rezervace stolu
+420 778 547 850
Kyjovský pivovar © 2015 Všechna práva vyhrazena
Vytvořila firma CERNET s.r.o. - tvorba webových stránek