Vážení hosté Kyjovského pivovaru, rádi bychom vás pozvali na další gastronomický víkend z našeho kulinářského kalendaře. Tentokrát Vám nabídneme speciality s houbami a bramborami. Brambory od dob Kryštofa Kolumba u nás opravdu zdomácněly a máme je rádi v mnoha úpravách. Houby jsou českou specialitou a houbaření národním sportem.
Přijďte tedy ochutnat co si pro vás náš šéfkuchař Arnošt Vaverka připravil.
Menu
Poctivá bramboračka s lesními houbami a zakysanou smetanou
Brambora pečená v alobalu plněná směsí z lesních hub
Houbové karbanátky na liščím ragú
Houbové krupoto s grilovanou vepřovou panenkou a bramborami ve slanině
Zapečené lesní hřiby a tagliatelle s uzeným sýrem
Liščí klobása / bramboráková klobása na liščím lůžku /
Houbový salát s Enoki houbami, pečenými bramborovými soklíky a kuřecími medailonky
PO-ČT | 11:00-22:00 |
PÁ-SO | 11:00-24:00 |
NE | 11:00-21:00 |
PO-SO | 07:00-22:00 |
NE | 07:00-21:00 |
Pouze telefonicky |