Kyjovkého pivovaru 2017
Leden 27.-29.1.: Burgery, cheeseburgery, hamburgery
Únor 17.-19.2: Ovocné a zeleninové smoothies a Sushi víkend
Březen 23.-26.3.: Steaky, bifteky a čerstvé bylinky
Duben 14.-17.4.: Velikonoční jehněčí a kůzlečí
Květen 19.-21.5.: Chřest - zdravá a chutná surovina
Červen 16.-18.6.: Jahody a rebarbora - neobvyklé úpravy
Červenec 14.-17.7.: Letní ovoce, těstoviny a zeleninové saláty i s masem a rybou
Srpen 18.-20.8.: Grilování a letní smoothies
Září 22.-24.9.: Houby a brambory jaké jste ještě nejedli
Říjen 13.-15.10.: Zvěřinové hody
Listopad 3.-12.11.: Husí a kachní hody
Prosinec 8.-10.12.: Speciality s vínem, pivem, sektem, badyánem, skořicí a hřebíčkem
PO-ČT | 11:00-22:00 |
PÁ-SO | 11:00-24:00 |
NE | 11:00-21:00 |
PO-SO | 07:00-22:00 |
NE | 07:00-21:00 |
Pouze telefonicky |