Restaurace +420 778 547 850 Hotel +420 518 614 313

Kulinářský kalendář

30Led

Kulinářský kalendář

Kyjovkého pivovaru 2017

Leden 27.-29.1.: Burgery,  cheeseburgery, hamburgery

Únor 17.-19.2: Ovocné a zeleninové smoothies  a Sushi víkend

Březen 23.-26.3.: Steaky, bifteky a čerstvé bylinky

Duben 14.-17.4.:  Velikonoční jehněčí a kůzlečí 

Květen 19.-21.5.: Chřest - zdravá a chutná surovina

Červen 16.-18.6.: Jahody a rebarbora - neobvyklé úpravy

Červenec 14.-17.7.: Letní ovoce, těstoviny a zeleninové saláty i s masem a rybou

Srpen 18.-20.8.: Grilování a letní smoothies

Září 22.-24.9.: Houby a brambory jaké jste ještě nejedli

Říjen 13.-15.10.: Zvěřinové hody

Listopad 3.-12.11.: Husí a kachní hody

Prosinec 8.-10.12.: Speciality s vínem, pivem, sektem, badyánem, skořicí a hřebíčkem

Rezervace ubytování
+420 518 614 313
Rezervace stolu
+420 778 547 850
Kyjovský pivovar © 2015 Všechna práva vyhrazena
Vytvořila firma CERNET s.r.o. - tvorba webových stránek